Welkom op de site van PD the Next. De super formatie die gegarandeerd jou een fantastische muziek ervaring geeft. 15 top muzikanten die in wisselende samenstelling precies dat format leveren wat perfect past bij jouw muzikale droom.  We bestaan als band nu anderhalf jaar maar we beschikken over 300 jaar muzikale ervaring.

Niet zomaar een coverband. Deze band heeft de mogelijkheid om groot uit te pakken maar ook unplugged. Volledige line up voor een onvergetelijk feest of opening maar daarnaast ook de kwaliteit om klein, acoustisch en intiem te spelen. Daarnaast afwisseling doordat we gebruik maken van drie zangeressen en drie zangers, Meerstemmigheid is standaard. Door gebruik te maken van diverse klankkleuren kunnen we zoeken naar de meest passende sound voor iedere nummer. Horns die je omver blazen. Beats die strak en opzwepend zijn. Guitars, Base en Toetsen als een sterk blok. Kortom The next thing in music

PD the Next is inmiddels in zuid oost Brabant een begrip. Join us on facebook and see you on stage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s