Next Folder

Ja, hij is er. De ouderwetse folder maar onmisbaar voor ieder zichzelf respecterende band en dat zijn wij ook; zelf respecterend met de nodige zelfspot uiteraard. Mooi groen in de frisse lentekleuren van ons logo, helder zwart om scherpe contrasten neer te zetten en fleurige foto’s van de meisjes.

Kortom iets om trots op te zijn. Maar daar is ie niet voor gemaakt. Hij is gemaakt om te verspreiden, verdelen en verscheuren. Contactadres, telefoonnummer en andere relevante informatie staat erop vermeld naast andere onzinnige weetjes, theoretische beschouwingen en filosofische beschrijvingen van onze hobby.

Hebben? Stuur een mail en we sturen hem graag toe. Onder de eerste honderd aanvragen verloten we zelfs een KekkiePdtheNext BrilBekkie.

Be Quick, Be the Next in Town.

Pdthenext@gmail.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s